mTURIST partnerji

mTURIST partnerji so skrbniki oz. upravljalci različnih naravnih, zgodovisnkih in kulturnih turističnih znamenitosti.

Partnerjem projekta mTURIST nudimo različne produkte na področju informiranja turistov, promocije turističnih znamenitosti in pridobivanja povratnih statističnih podatkov.

mturist partnerji mTURIST partnerji

Glavni produkti projekta mTURIST:

 • Mobilni turistični vodnik mTURIST

  lok 11 150x125 mTURIST partnerjiGre za storitev, ki domačim in tujim turistom omogoča pridobivanje informacij o turističnih znamenitostih z enostavno uporabo telefona. Ob vhodu ali ob samih znamenitostih obiskovalci s pomočjo informativnih označb pridobijo osnovne informacije o uporabi storitev mTURIST. Ob klicu na številko 041 18 48 18 sistem povpraša po lokacijski številki, ki jo uporabnik prebere z informativne označbe. Ob vnosu pravilne lokacijske številke mTURIST uporabniku predvaja glasovne informativne vsebine izbrane lokacije (znamenitosti). Uporabnik lahko tako med poslušanjem vsebine nadaljuje ogled znamenitosti in je tako še bolj pozoren na določene podrobnosti, na katere ga opozarja mTURIST.  Mobilni turistični vodnik mTURIST je na voljo v več jezikih.

 • Nudenje podpore v živo

  Projekt mTURIST nudi podporo uporabnikom v živo preko posebne telefonske številke, objavljene na informativni označbi na samem mestu znamenitosti.

 • Spletni portal mTURIST

  Spletni portal mTURIST se nahaja na spletnem naslovu www.mTURIST.si. Namenjen je promociji turističnih znamenitosti, ki so vključene v projekt mTURIST. Uporabnikom portala so na voljo vsebine v tekstovni in multimedijski (zvočni) obliki. V okviru portala je vzpostavljen tudi mTURIST interaktivni zemljevid, s pomočjo katerega lahko obiskovalci razberejo lokacijo posamezne znamenitosti. V okviru portala je predviden tudi prostor, namenjen turističnim ponudnikom.

 • Druga mTURIST omrežja
  youtube logo1 mTURIST partnerji facebook logo 300x112 mTURIST partnerji

  Projekt mTURIST se trudi biti prisoten v čim širšem spletnem prostoru, zato se vključuje v različna spletna socialna omrežja. mTURIST je tako trenutno zastopan na Facebook-u (www.facebook.com/mTURIST) in na Youtube-u (www.youtube.com/SlovenianSights).


 • mTURIST sistem za pridobivanje povratnih statističnih podatkov

  Ena od poglavitnih nalog projekta je tudi pridobivanje povratnih statističnih podatkov. Projekt mTURIST jih pridobiva tako pri uporabi mobilnega turističnega vodnika mTURIST, kot tudi pri uporabi vseh mTURIST spletnih orodij (mTURIST portal, mTURIST Facebook, mTURIST Youtube).
  statistika mTURIST partnerji  [adrotate group="4"]