Predstavitev

Mobilni turistični vodnik mTURIST je storitev, ki domačim in tujim turistom omogoča pridobivanje informacij o turističnih znamenitostih z enostavno uporabo telefona. Ob vhodu ali ob samih znamenitostih obiskovalci s pomočjo informativnih označb pridobijo osnovne informacije o uporabi storitve mobilnega turističnega vodnika mTURIST. Ob klicu na številko 041 18 48 18 sistem povpraša po lokacijski številki, ki jo uporabnik prebere z informativne označbe. Ob vnosu pravilne lokacijske številke mTURIST uporabniku predvaja glasovne informativne vsebine izbrane lokacije (znamenitosti). Uporabnik lahko tako med poslušanjem vsebine nadaljuje ogled znamenitosti in je tako še bolj pozoren na določene podrobnosti, na katere ga opozarja mTURIST. Mobilni turistični vodnik mTURIST je na voljo v večih jezikih.

 

SHEMATIČNI PRIKAZ DELOVANJA MOBILNEGA TURISTIČNEGA VODNIKA mTURIST:

shematicni prikaz Predstavitev

Kako uporabljati mobilni turistični vodnik mTURIST?
Mobilni turistični vodnik mTURIST uporabljamo na način, ki je prikazan na zgornjem shematičnem prikazu:

1. KORAK: Izberemo jezik in lokacijsko številko, ki jo pridobimo z informativne označbe ob sami znamenitosti.
2. KORAK: Pokličemo mTURIST klicno številko 041 18 48 18.
3. KORAK: Vnesemo lokacijsko številko.
4. KORAK: Prisluhnemo glasovnim vsebinam.

Kaj je lokacijska številka in kako izgleda?
Z uporabo lokacijske številke mobilnemu turističnemu vodniku mTURIST povemo, kje se nahajamo in o kateri znamenitosti bi si želeli slišati dodatne informacije. Ker mTURIST ponuja glasovne vsebine v več jezikih, lokacijska številka vsebuje tudi številko jezika. Zato je pomembno, da smo pri izboru lokacijske številke natančni in izberemo tisto številko, ki se nahaja ob jeziku, ki ga želimo poslušati.

 

Primer izgleda lokacijske številke na informativni označbi:

lokacijske st Predstavitev

mTURIST – KLICNA ŠTEVILKA
S pomočjo številke 041 18 48 18 lahko uporabljate storitve, ki vam jih nudi mobilni turistični vodnik mTURIST. Na mTURIST klicno številko lahko 24 ur na dan kličejo domači in tuji uporabniki mobilnih in stacionarnih telefonov.

mTURIST – KLICNA ŠTEVILKA
S pomočjo številke 041 18 48 18 lahko uporabljate storitve, ki vam jih nudi mobilni turistični vodnik mTURIST. Na mTURIST klicno številko lahko 24 ur na dan kličejo domači in tuji uporabniki mobilnih in stacionarnih telefonov.

mTURIST klicna številka:

klicna stevilka Predstavitev


Strošek uporabe storitve mobilnega turističnega vodnika mTURIST
Cena uporabe storitve mobilnega turističnega vodnika mTURIST je enaka ceni klica iz omrežja vašega telekomunikacijskega ponudnika v mobilno omrežje Mobitel. Strošek uporabe mobilnega turističnega vodnika mTURIST je torej enak strošku, ki nastaja medtem ko se pogovarjate s svojim prijateljem, ki uporablja mobilno omrežje Mobitel.

Možnost prekinitve zveze
Telefonsko zvezo je mogoče kadarkoli prekiniti, v kolikor pa glasovno vsebino poslušate do konca, mobilni turistični vodnik mTURIST sam poskrbi za prekinitev zveze z uporabnikovim telefonom.


[adrotate group="4"]